Menukaart

Lunch gerechten

Pasteibakjes gevuld met kippenragoût – € 11.95
De Belgen zeggen koninginnen hapje
2 pasteibakjes met overvloedig veel kippen ragout


Gebakken bloedworst met appel en ui –
€ 9.95
Geserveerd met bruin brood stroop en boter

Kalkoen saté – € 17,95
Geen geknoei met stokjes, want die zijn er niet
Met salade, atjar, kroepoek en frites

Zoervleisj (limburgs stoofpotje) –
€ 17,95
Limburgs stoofpotje met salade en frites

Uitsmijter met 3 eieren –
€ 8,95
Met ham en kaas

Tosti ham kaas en tomaat –
€ 6.50

Met ketchup

Tosti Hawaï – € 7.50

Spek en ei met brood –
€ 9.50
Met bruin brood, boter en stroop

Twee ambachtelijke rundvleeskroketten – € 8,95
Met brood en mosterd

Salades

Onze salades worden, hetzij anders vermeld, geserveerd met bijpassend brood en kruidenboter.
Pommes frites extra € 3.25

Salade Chateau€ 14,95
Div. gemengde sla soorten in een combinatie van gebakken spek en romige brie
– kleine salade als voorgerecht (10,95)

Runder carpaccio – € 12.50
Met een truffelmayonaise crème

Gerookte geulforel – € 13.50
met dillesaus en toast

Salade Romy – € 14,95
Met gebakken kalkoenfilet, verse ananas in een heerlijke preiselbeerensaus
– klein als voorgerecht (10.95)

Salade Mediterrané –
€ 15,95
Gemengde slasoorten,gestoomde heekfilet, gebakken scampie,s en gerookte zalm overgoten met mosterddille dressing.
– klein als voorgerecht (11.95)

Salade val-dieu –
€ 15,95
Met limburgse mergelland ham, noten en gesmolten val-dieu kaas

Visgerechten

Mosselen – € n.v.t.

Uitsluitend op bestelling, in het Zeeuwse seizoen

Heekfilet(witvis) met gerookte zalm – € 19,95
Met een botersaus en citroen.

Geulforel –
€ 21,95
In zijn geheel gebakken met roomboter en citroen

Specialiteiten

Kaiserschmarrn – € 8.95
Klassiek Oosterrijks overheerlijk dessert, geserveerd met preiselbeeren. Uitsluitend op bestelling.

Stokbrood of Ciabatta

Luxe broodje Gezond – € 7,95
Met rauwkost salade, ham en kaas

Pulled pork 8.95
Met bbqsaus en salade

Brie – € 7,95
Romige brie met balsamico siroop

Tonijnsalade met cocktailsaus – € 9.50
Met rode ui, champignons

Gerookte zalm filet – € 9,95
Met dillesaus en rode uitjes

Soepen

Stokbrood met Kruidenboter – € 3,95

Tomaten Crèmesoep – € 5.95
Met een vleugje room

Franse Uiensoep – € 6.95
Bestrooid met croutons en kaas


asperge crème soep-7,50
Met achterham apart geserveerd

Eintopfsuppe – 6.50
Met rundervlees, pasta en lekkere groente

Vleesgerechten

Onze onderstaande gerechten worden geserveerd met frites, saus naar keuze, bijpassende garnituur en mayonaise.

Zoervleisj (Limburgs stoofpotje)€ 17,95
Met salade en frites

Wiener schnitzel – € 18,95
Huisgemaakt van varkensvlees met saus, salade en frites.

Kalkoen saté – € 17,95
Met atjar, salade, kroepoek en frites

Black Angus biefstuk- € 23,95
Super malse kogelbiefstuk met saus.

Spaakhammetje – € 19.95
Geserveerd met mosterd-aioli saus.

Konijn op Limburgse wijze – € 21.95
Gemarineerd in azijn en canisius appelstroop.

Spareribs gemarineerd – € 20.95
Met sweet chillisaus, salade en frites

Grillteller – € 26,95
Met malse spareribs, biefstuk, kalkoen, spek en saus.
Speciaal voor onze vleesliefhebbers, aanbeveling van de chefkok.

Desserts

Apfelstrudel – 6,95
De originele apfelstrudel met vanillesaus en vanille ijs en slagroom
Precies zoals in Oostenrijk. Aanbevolen door de chefkok

Brusselse wafel – 7.95
Met warme kersen en roomijs en slagroom

Koffie compleet – 7.50
Plateau aangekleed met lekkernijen en likeur

Coupe warme kersen – 6.95
Vanilleroomijs met warme kersen en slagroom

Coupe Negresco – 6,95
Roomijs met chocoladesaus en advocaat

Dame Blanche –
6.50
Roomijs met chocoladesaus en slagroom