Menukaart

Zoek je een leuke baan in de horeca? Ben jij enthousiast, vriendelijk en collegiaal? Dan pas je ongetwijfeld in ons gezellige team. We zijn op zoek naar een bediening medewerker: bel ons 043 – 450 03 63

Lunch gerechten

Pasteibakjes gevuld met kippenragoût – € 10.95
De Belgen zeggen koninginnen hapje
2 pasteibakjes met overvloedig veel kippen ragout


Gebakken bloedworst met appel en ui –
€ 8,95
Geserveerd met bruin brood stroop en boter

Kalkoen saté – € 16,95
Geen geknoei met stokjes, want die zijn er niet
Met salade, atjar, kroepoek en frites

Zoervleisj (limburgs stoofpotje) –
€ 16,95
Limburgs stoofpotje met salade en frites

Uitsmijter met 3 eieren –
€ 8,95
Met ham en kaas

Tosti ham kaas en tomaat –
€ 5,95

Tosti Hawaï –
€ 6.95

Spek en ei met brood –
€ 7,95
met bruin brood, boter en stroop

Twee ambachtelijke rundvleeskroketten – € 8,95
met brood en mosterd

Salades

Onze salades worden, hetzij anders vermeld, geserveerd met bijpassend brood en kruidenboter.
Pommes frites extra € 2,95

Salade Chateau€ 13,95
Div. gemengde sla soorten in een combinatie van gebakken spek en romige brie
– kleine salade als voorgerecht (9,95)

Runder carpaccio – € 11,95
met een truffelmayonaise creme

Gerookte geulforel – € 10,95
met dillesaus en toast

Salade Romy – € 14,95
Met gebakken kalkoenfilet, verse ananas in een heerlijke preiselbeerensaus
– klein als voorgerecht (10.95)

Salade Mediterrané –
€ 15,95
Gemengde slasoorten,gestoomde heekfilet, gebakken scampie,s en gerookte zalm overgoten met mosterddille dressing.
– klein als voorgerecht (11.95)

Salade val-dieu –
€ 15,95
Met limburgse mergelland ham, noten en gesmolten val-dieu kaas

Visgerechten

Mosselen – € n.v.t.

Uitsluitend op bestelling, in het Zeeuwse seizoen

Duo van zalmfilet en victoriabaars filet – € 21,95
Met een botersaus en citroen.

Geulforel –
€ 19,95
In zijn geheel gebakken met roomboter en citroen

Specialiteiten

Kaiserschmarrn – € 7.95
Klassiek Oosterrijks overheerlijk dessert, geserveerd met preiselbeeren. Uitsluitend op bestelling.

Stokbrood of Ciabatta

Luxe broodje Gezond – € 7,95
Met rauwkost salade, ham en kaas

Pulled pork 8.95

Met bbqsaus en salade

Brie – € 7,95
Romige brie met balsamico siroop

Tonijnsalade met cocktailsaus – € 8,95
Met rode ui, champignons


Runder carpaccio –
€ 9,95
Met een truffelmayonaise saus

Gerookte zalm filet – € 9,50
Met dillesaus en rode uitjes

Soepen

Stokbrood met Kruidenboter – € 3,95

Tomaten Crèmesoep – € 5.95

Met een vleugje room

Franse Uiensoep – € 6.50
Bestrooid met croutons en kaas


Aspergesoep – 6,95

Met gekookte achterham apart geserveerd

Vleesgerechten

Onze onderstaande gerechten worden geserveerd met frites, saus naar keuze, bijpassende garnituur en mayonaise.

Zoervleisj (Limburgs stoofpotje)€ 16,95

Met salade en frites

Wiener schnitzel – € 17,95
Huisgemaakt van varkensvlees met saus, salade en frites.

Kalkoen saté – € 16,95
Met atjar, salade, kroepoek en frites

Black Angus biefstuk- € 22,95
Super malse kogelbiefstuk met saus.

Spaakhammetje – € 18.95
Geserveerd met mosterd-aioli saus.

Konijn op Limburgse wijze – € 20.95
Gemarineerd in azijn en canisius appelstroop.

Spareribs gemarineerd – € 19.95
Met sweet chillisaus, salade en frites

Grillteller – € 25,95
Met malse spareribs, biefstuk, kalkoen, spek en saus.
Speciaal voor onze vleesliefhebbers, aanbeveling van de chefkok.

Desserts

Apfelstrudel – € 5,95
De originele apfelstrudel met vanillesaus en vanille ijs en slagroom
Precies zoals in Oostenrijk. Aanbevolen door de chefkok

Koffie compleet – € 7.25
Plateau aangekleed met lekkernijen en likeur

Coupe warme kersen – € 5,95

Vanilleroomijs met warme kersen en slagroom


Coupe Negresco –
€ 6,25
Roomijs met chocoladesaus en advocaat

Dame Blanche –
€ 5.95
Roomijs met chocoladesaus en slagroom