Menukaart
Lunch gerechten
De Belgen zeggen koninginnen hapje
2 pasteibakjes met overvloedig veel kippen ragout
Gebakken bloedworst met appel en ui – € 9.95
Geserveerd met bruin brood stroop en boter
Geen geknoei met stokjes, want die zijn er niet
Met salade, atjar, kroepoek en frites
Zoervleisj (limburgs stoofpotje) – € 17,95
Limburgs stoofpotje met salade en frites
Uitsmijter met 3 eieren – € 8,95
Met ham en kaas
Tosti ham kaas en tomaat – € 6.50
Met ketchup
Spek en ei met brood – € 9.50
Twee ambachtelijke rundvleeskroketten – € 8,95
Met brood en mosterd
Salades
Onze salades worden, hetzij anders vermeld, geserveerd met bijpassend brood en kruidenboter.
Pommes frites extra € 3.25
Salade Chateau – € 14,95
Div. gemengde sla soorten in een combinatie van gebakken spek en romige brie
– kleine salade als voorgerecht (10,95)
Runder carpaccio – € 12.50
Met een truffelmayonaise crème
Gerookte geulforel – € 13.50
met dillesaus en toast
Met gebakken kalkoenfilet, verse ananas in een heerlijke preiselbeerensaus
– klein als voorgerecht (10.95)
Salade Mediterrané – € 15,95
Gemengde slasoorten,gestoomde heekfilet, gebakken scampie,s en gerookte zalm overgoten met mosterddille dressing.
– klein als voorgerecht (11.95)
Salade val-dieu – € 15,95
Met limburgse mergelland ham, noten en gesmolten val-dieu kaas
Visgerechten
Uitsluitend op bestelling, in het Zeeuwse seizoen
Met een botersaus en citroen.
Geulforel – € 21,95
In zijn geheel gebakken met roomboter en citroen
Specialiteiten
Klassiek Oosterrijks overheerlijk dessert, geserveerd met preiselbeeren. Uitsluitend op bestelling.
Stokbrood of Ciabatta
Pulled pork 8.95
Met bbqsaus en salade
Brie – € 7,95
Romige brie met balsamico siroop
Met rode ui, champignons
Gerookte zalm filet – € 9,95
Met dillesaus en rode uitjes
Soepen
Stokbrood met Kruidenboter – € 3,95
Tomaten Crèmesoep – € 5.95
Met een vleugje room
Bestrooid met croutons en kaas
asperge crème soep-7,50
Met achterham apart geserveerd
Eintopfsuppe – 6.50
Met rundervlees, pasta en lekkere groente
Vleesgerechten
Onze onderstaande gerechten worden geserveerd met frites, saus naar keuze, bijpassende garnituur en mayonaise.
Zoervleisj (Limburgs stoofpotje) – € 17,95
Met salade en frites
Wiener schnitzel – € 18,95
Huisgemaakt van varkensvlees met saus, salade en frites.
Kalkoen saté – € 17,95
Met atjar, salade, kroepoek en frites
Black Angus biefstuk- € 23,95
Super malse kogelbiefstuk met saus.
Spaakhammetje – € 19.95
Geserveerd met mosterd-aioli saus.
Konijn op Limburgse wijze – € 21.95
Gemarineerd in azijn en canisius appelstroop.
Spareribs gemarineerd – € 20.95
Met sweet chillisaus, salade en frites
Grillteller – € 26,95
Met malse spareribs, biefstuk, kalkoen, spek en saus.
Speciaal voor onze vleesliefhebbers, aanbeveling van de chefkok.
Desserts
Apfelstrudel – 6,95
De originele apfelstrudel met vanillesaus en vanille ijs en slagroom
Precies zoals in Oostenrijk. Aanbevolen door de chefkok
Brusselse wafel – 7.95
Met warme kersen en roomijs en slagroom
Koffie compleet – 7.50
Plateau aangekleed met lekkernijen en likeur
Coupe warme kersen – 6.95
Vanilleroomijs met warme kersen en slagroom
Roomijs met chocoladesaus en advocaat
Dame Blanche – 6.50
Roomijs met chocoladesaus en slagroom