Brasserie Du Chateau
Brasserie Du Chateau
Brasserie Du Chateau

 

Beste gasten,

 

Wij verzoeken ook u om de maatregelen van het RIVM in acht te nemen. Heeft u gezondheidsklachten, kom dan niet naar onze zaak. Houdt 1,5 meter afstand tot het personeel en de andere gasten. Bij onze ingang en toilet dient u uw handen te desinfecteren. Daarbij hebben wij in onze zaak een aangewezen looproute. Daarnaast vragen wij u om met de pin te betalen.

 

Culinair genoegen in de schaduw van het klooster in Wittem.

20 jaar geleden ging René Kuipers van start als kok en eigenaar van brasserie Du Chateau in Wittem. Sindsdien werkt hij als chefkok samen met chef de partie Janine Smeets terwijl zijn team de bediening voor haar rekening neemt. De zaak is op donderdag gesloten en vrijdag tot 17.00 uur geopend. Elke andere dag geopend van 10.30 tot 20.00 uur, de keuken van 11.00 tot 19.30 uur. Wij werken zoveel als mogelijk met streekgerechten, waarbij versheid en eerlijkheid van de ingrediënten op eerste plaats staat.

Wij vragen uw begrip ervoor, dat bij ons in de zaak alleen per tafel afgerekend kan worden. Daarbij Wij bieden gratis wifi, vraag de bediening voor het wachtwoord

Wij wensen u lekker eten en een aangenaam verblijf in onze zaak !
René Kuipers en TeamDu Chateau..

De uitgebreide kaart biedt een brede waaier van gerechten aan, gaande van een tosti met ham, kaas en tomaat tot duo van vissoorten met kreeftensaus.
Apfelstrudel met vanillesaus, wafels en ijscoupes vinden we terug in een al even gevarieerd dessertaanbod. René staat als patron zelf aan het fornuis terwijl gastvrouw/heer Sarah, Ties en Yann garant staat voor een stijlvolle en vriendelijke bediening. René houdt van seizoensgebonden en dagverse ingrediënten, op een klassieke maar toch eigentijdse wijze bereid en geserveerd. Oostenrijkse grostl of geulforel van het huis zijn net als de ruim bemeten salades sterk in trek.

Wie deze culinaire genoegens wil laten vergezellen door een aangepast drankje heeft keuze te over. Warsteiner, Weihenstephaner en Wittems kloosterbier zijn de bieren van 't huis. De huiswijn (goessens)biedt net als de spijzen een schitterende prijs-kwaliteitsverhouding.

 

.

Contactgegevens:

Brasserie Du Chateau

Wittemer Allee 20
6286 AB Wittem

Telefoon: 043 450 03 63
Fax: 043-4500364
E-mail: info@du-chateau.nl